1
دانش پزوه سطح 4/ تفسیر تطبیقی / حوزه علمیه قاسم بن الحسن(ع) / تهران/ ایران
2
استادیار دانشگاه الزهرا(س)/ تهران / ایران
چکیده
چکیده بر اساس آیه 72 سوره احزاب خداوند " امانت " خود را بر آسمان ها و زمین و کوه ها عرضه کرد ولی آن ها از پذیرش این امانت ، به دلیل عدم استعداد و قابلیت ترسیدند و این انسان بود که آن را پذیرفت. حال در اینکه منظور از این " امانت " چیست ، نظرات متفاوتی میان مفسران مطرح است که نه تنها تضادی با یکدیگر ندارند ، بلکه با یکدیگر قابل جمع هم هستند. نگارنده با بررسی های بسیار به این مهم دست یافته که مفهوم پذیرش امانت الهی توسط انسان ، پذیرش ولایت الهی می باشد. با وجود این که پژوهش های متفاوتی در زمینه مفهوم امانت الهی و پذیرش آن توسط انسان صورت گرفته اما آن چه این تحقیق که به شیوه کتابخانه ای و به صورت تحلیلی ، توصیفی جمع آوری شده است را متمایز می کند ، بررسی دیدگاه های بسیاری از مفسران شیعه و اهل تسنن و تحلیل مختصری بر آنها و در نهایت جمع بندی از آن نظرات می باشد.
حجتی, زینب, موسوی, سید عباس. (1402). واکاوی مفهوم امانت الهی از دیدگاه مفسران بر اساس آیه 27 سوره احزاب. دو فصلنامه علمی پژوهشنامه تفسیر مقارن, 1(1), 99-113.
MLA
زینب حجتی; سید عباس موسوی. "واکاوی مفهوم امانت الهی از دیدگاه مفسران بر اساس آیه 27 سوره احزاب". دو فصلنامه علمی پژوهشنامه تفسیر مقارن, 1, 1, 1402, 99-113.
HARVARD
حجتی, زینب, موسوی, سید عباس. (1402). 'واکاوی مفهوم امانت الهی از دیدگاه مفسران بر اساس آیه 27 سوره احزاب', دو فصلنامه علمی پژوهشنامه تفسیر مقارن, 1(1), pp. 99-113.
VANCOUVER
حجتی, زینب, موسوی, سید عباس. واکاوی مفهوم امانت الهی از دیدگاه مفسران بر اساس آیه 27 سوره احزاب. دو فصلنامه علمی پژوهشنامه تفسیر مقارن, 1402; 1(1): 99-113.